Nemoj Da Zvocaš – Epizoda 16

http://streaming.prva.ha.rs/nemoj-da-zvocas/nemoj-da-zvocas-ep16a_prva.rs.cbr.mp4 http://s...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Od ponedeljka, 12. septembra od 21.05h na Prvoj gledajte seriju koja na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina“ i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama“ svakodnevice u dvoje.

NDZ spica promo_prva.rs.cbr.mp4
Urnebesni sitkom okupio je sjajan tim.

Najzreliji par, Simku i Batu igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović.

Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom „ko se voli, taj se bije!“.

“Još osvajamo prostor, osvajamo jedno drugo, pipamo se, tražimo”, rekao je Boro na snimanju prve klape. “ Važno je da je scenario dobar. Mi smo u godinama kada su mnoge stvari prošle, ali ipak ima još mnogo toga da se doživi. Ako sačuvate pozitivnu energiju i ljubav, onda se može uživati i u poznim godinama.

Njegova partnerka Seka dodala je da joj je vrlo poznata situacija kroz koju prolazi bračni par koji tumače ona i Bora, iako, kaže, nikada nije bila u braku.

NDZ tizer 1_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 2_prva.rs.cbr.mp4

“Doživela sam ga kroz moje uloge u serijama i teatru. Ovo mi je leglo kao rukavica. Dobro vladam situacijama u bračnoj zajednici. Žene me obožavaju, dok muškarcima nisam baš toliko simpatična, osećaju da sam ih provalila”, kroz šalu, već ulazivši u novu ulogu, priča Seka.

Sredovečni bračni par provincijalaca Marina i Ilija upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike! Njih će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović.

NDZ tizer 3_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 4_prva.rs.cbr.mp4
U ulozi najmlađeg para našli su se  Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u našoj prvoj epizodi!

NDZ tizer 5_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 6_prva.rs.cbr.mp4

Uroš nam je otkrio da mu je zabavno na snimanju. Kada je, kako kaže, video ko igra na projektu, odmah je znao da će serija biti pun pogodak.

Produkcija: Adrenalin i Prva

Reditelji:
Igor Stoimenov (najstariji par)
Marko Manojlović (srednji par)
Jelena Tvrdišić (mladi par)

Pogledajte i...