Nemoj Da Zvocaš – Epizoda 18

Od ponedeljka, 12. septembra od 21.05h na Prvoj gledajte seriju koja na komičan način pr...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Od ponedeljka, 12. septembra od 21.05h na Prvoj gledajte seriju koja na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina“ i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i „mukama“ svakodnevice u dvoje.

NDZ spica promo_prva.rs.cbr.mp4
Urnebesni sitkom okupio je sjajan tim.

Najzreliji par, Simku i Batu igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović.

Bivša nastavnica i policajac u penziji žive svih 45 godina zajedno pod parolom „ko se voli, taj se bije!“.

“Još osvajamo prostor, osvajamo jedno drugo, pipamo se, tražimo”, rekao je Boro na snimanju prve klape. “ Važno je da je scenario dobar. Mi smo u godinama kada su mnoge stvari prošle, ali ipak ima još mnogo toga da se doživi. Ako sačuvate pozitivnu energiju i ljubav, onda se može uživati i u poznim godinama.

Njegova partnerka Seka dodala je da joj je vrlo poznata situacija kroz koju prolazi bračni par koji tumače ona i Bora, iako, kaže, nikada nije bila u braku.

NDZ tizer 1_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 2_prva.rs.cbr.mp4

“Doživela sam ga kroz moje uloge u serijama i teatru. Ovo mi je leglo kao rukavica. Dobro vladam situacijama u bračnoj zajednici. Žene me obožavaju, dok muškarcima nisam baš toliko simpatična, osećaju da sam ih provalila”, kroz šalu, već ulazivši u novu ulogu, priča Seka.

Sredovečni bračni par provincijalaca Marina i Ilija upravo je iz Beograda ispratio sina jedinca na studije glume čak u Novi Sad i konačno, posle toliko godina, ponovo ostao sam negde između sreće i panike! Njih će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović.

NDZ tizer 3_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 4_prva.rs.cbr.mp4
U ulozi najmlađeg para našli su se  Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tumače Ninu i Bokija. Pošto je Boki ostao bez posla i novca za samostalni život, njih dvoje započinju svoj zajednički život upravo u našoj prvoj epizodi!

NDZ tizer 5_prva.rs.cbr.mp4
NDZ tizer 6_prva.rs.cbr.mp4

Uroš nam je otkrio da mu je zabavno na snimanju. Kada je, kako kaže, video ko igra na projektu, odmah je znao da će serija biti pun pogodak.

Produkcija: Adrenalin i Prva

Reditelji:
Igor Stoimenov (najstariji par)
Marko Manojlović (srednji par)
Jelena Tvrdišić (mladi par)

Pogledajte i...