Izgubljena Ljubav – Epizoda 44

Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati kao Mehmeta u seriji „Izgubljen...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati kao Mehmeta u seriji „Izgubljena ljubav“. Njegovu partnerku glumi Selin Demiratar, a ulogu glavnog negativca tumači Oguz Galeli.

RADNJA SERIJE

Mehmet i Nermin su beznadežno zaljubljeni jedno u drugo. Oboje žive u predgrađu Istanbula i teškim radom pokušavaju da stanu na kraj siromaštvu. Njihov jedini san je da se venčaju i žive u lepoj kući. Dok je Mehmet zaposlen kao varilac u brodogradilištu, Nermin radi kao manikir u jednom poznatom salonu. Međutim, bez obzira na to što naporno rade, ne uspevaju da skupe dovoljno novca za ostvarenje snova.
Sve se menja kad Nermin upozna Endera, istanbulskog plejboja, koji se u nju zaljubljuje na prvi pogled. Njena sudbina onda kreće u drugom pravcu – ona počinje da se interesuje za glamur i sjaj bogatstva, a dok se približava Enderu, udaljava se od Mehmeta, koji je ljubav njenog života. Nakon što provede noć s Enderom, Nermin mora da se uda za njega. Govori zbogom svom siromašnom, gorkom životu, kao i svojoj jedinoj ljubavi i započinje novo životno poglavlje zajedno s bogatim zavodnikom Enderom…

Kenan i Selin biće junaci nove ljubavne priče koja će vas ostaviti bez daha.

Nova turska serijaIzgubljena ljubav” počinje sa emitovanjem u ponedeljak 10. oktobra na ekranimaTelevizije Pink. Bivša misica Turske i Ezel zajedno u ljubavnoj priči koju ćete voleti!

Popularnog glumca Kenana Imirzalioglua ljubitelji turskih serija imaće prilike da gledaju uskoro na malim ekranima ružičaste televizije. Glumac koji je poznat kao Ezel, iz istoimene serije, nakon afere oko prodaje i korišćenja narkotika, Kenan je uplovio u mirne bračne vode.

Prošle godine glumac je priznao vezu sa koleginicom Sinem Kobal, sa kojom je u maju ove godine sklopio brak. Kada su ozvaničili njihovu vezu, glumac je priznao da je konačno našao ženu svojih snova i da maksimalno uživa sa njom.

Pre dve godine, Ezel je bio uhapšen zbog posedovanja i korišćenja narkotika. U toku istrage, ispostavilo se da je i njegova koleginica Džansu Dere učestvovala u prodaji jer su nadležni organi našli šifrovane poruke nje i popularnog glumca.

Sa druge strane, glumica Selin Demiratar bila je u vezi sa velikim zavodnikom sa Bosfora, Mehmetom Alakurtom. On je široj javnosti postao poznat nakon što se u seriji ”Sila” pojavio u ulozi Boran-age. Iako su svi mislili da će Selin i Mehmet završiti u srećnom braku, njihova emotivna veza završila se nakon četiri godine.

Kenan i Selin biće junaci nove romantične priče ”Izgubljena ljubav”. Mehmet, kog će tumačiti čuveni Ezel,  očajnički je zaljubljen u Nerminu. Njih dvoje žive u predgrađu Istambula i samo su jedan korak od siromaštva. Iako se trude da ostvare svoje snove, uplove u bračne vode i nađu sebi pristojan dom, stvari će se u jednom trenutku oteti kontroli.

Nermina pravi veliku grešku nakon što upoznaje Endera. Ona provodi noć sa njim i nakon toga nema drugog izbora nego da se uda za njega. Ona ostavlja Mehmeta i siromaštvo i započinje novi život u luksuzu i raskošu. Međutim, da li će zaboraviti svoju veliku ljubav, Mehmeta?

gorki zivot, gorki zivot, izgubljena ljubav, izgubljena ljubav 1 epizoda, izgubljena ljubav epizoda, izgubljena ljubav epizode, izgubljena ljubav online, izgubljena ljubav online epizode, izgubljena ljubav online sa prevodom, izgubljena ljubav pink, izgubljena ljubav pink tv, izgubljena ljubav aci hayat, izgubljena ljubav serija, izgubljena ljubav turska serija, izgubljena ljubav tv pink, Opis epizoda, aci hayat, aci hayat online, turska serija, turska serija ljubav, turska serija gorki zivot, Turske serije, turske serije online

Pogledajte i...