Ljubav i novac – Epizoda 53

„Prljavi novac i ljubav“ je turska TV serija koja je sa snimanjem počela 2013. godine...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Prljavi novac i ljubav je turska TV serija koja je sa snimanjem počela 2013. godine, a prva epizoda je premijerno prikazana na turskom kanalu „ATV“ 12-og marta. 2014. godine. Radnja ove serije ispirisana je turskom serijom iz 2012. godine „Karadaji“. Scenario su napisali Elem Kanbolat i Sema Ergenkon, dok je režiju uradio Ahmet Katikiz. “Prljavi novac i ljubav” u sebi sadrži mešavinu tri žanra: kriminalistike, romanse i drame.

Serija je naišla na odličan prijem kod gledalaca u turskoj. Za sada je snimljeno 50 epizoda, a poslednja epizoda bi trebalo da publici bude premijerno prikazana 17-og juna. Kako snimanje nije nastavljeno, veruje se da je pedeseta epizoda ujedno i kraj ove serije, međutim autori još ništa nisu zvanično potvrdili.

Radnja serije

Radnja serije prati glavnog protagonistu Omera koji učestvuje u akciji kao policijski kapetan, nakon završetka te akcije i hvatanja opasnih kriminalaca postaje jako popularan i uspešan među kolegama, a i šire. Sa druge strane imamo prelepu devojku Elif, dizajnerku nakita, koja na televizoru gleda vesti na kojima se pojavljuje reportaža o Omeru i njegovom hvatanju kriminalaca. Nakon toga Elif kreće iz Rima za Instabul, gde je čeka njena najbolja drugarica Bahar. Bahar je za svoju drugaricu pripremila žurku iznenađenja, a povod za žurku je njen rođendan.

Za svoj rođendan Elif je od svog oca dobila jedan sjajan poklon – prodavnicu nakita u Instabulu. Nakon što je svojoj kćerci pokazao poklon, on odlazi zbog poslovnih obaveza koje mora da završi te noći.

Baš te noći u policijskoj stanici oko tri ujutru, javljeno je da je došlo do ubistva i Omer sa kolegama kreće na mesto zločina. Kada stignu na mesto zločina, vide Elifinog oca Ahmeta na vozačevom mestu, a na suvozačevom mestu je bila Sibel – žena koju Omer voli.

Glumci i uloge

Glavnu mušku ulogu je dobio sjajni turski visokokvalitetan glumac Engin Akurek koji glumi policijskog kapetana Omera. Omer je inteligentan, domšljat i hrabar čovek, spreman sve da uradi za ljude koje voli. Jako je pravičan i dobar policajac, a svoj zanat je naučio od svog starog i dobrog komesara.

Glavnu žensku ulogu tumači Tuba Bujkustun, našoj javnosti poznata iz serije “Karadaji” koja glumi Elif, prelepu i harizmatičnu devojku. Ona je dobra, moderna devojka, koja je u prošlosti bila debeljuca, pa čak i sada može da pojede tortu u jednom zalogaju.

5490811_max

Sporedne uloge tumače: Erkan Kan, Burak Tamdogan, Tuvana Turkau, Emre Klizlimrak, Serkan Kuru, Bedia Ener, Kerihman Duman, Elif Inci i mnogi drugi.

„Prljavi poljubac“

Turska radio difuzna agencija (RTUK) je izazvala žučnu polemiku svojim zgražavanjem nad “nepristojnom” scenom poljupca u ovoj seriji, koju je javnost u Turskoj nazvala “Prljavi poljubac”. Naime, oni su morali da reagujuju na žalbe gledalaca, pa je se tako jedan od savetnika audiovizuelnog nadzornog organa pozabavio se strastvenim poljupcem koja se desili između Eninga i Tube. U svom izveštaju, on je opisao poljubac kao “erotsko usisavanje usnama” koje pogubno deluje na mladu publiku. On je čak i preporučio da se kanal ATV kazni, što je izazvalo lavinu kritika na drštvenim mrežama u Turskoj.

Ovo je poslednja u nizu kontroverzi od uspostavljanja 2002. islamsko-konzervativne vlasti koju mnogi u Turskoj optužuju da želi da islamizuje tursko društvo.

kara para ask, kara para ask online, prljavi novac i ljubav, ljubav i novac, ljubav i novac 1 epizoda, ljubav i novac kara para ask, ljubav i novac epizoda, ljubav i novac epizode, ljubav i novac online, ljubav i novac online epizode, ljubav i novac online sa prevodom, ljubav i novac pink, ljubav i novac pink tv, ljubav i novac serija, ljubav i novac turska serija, ljubav i novac tv pink, Opis epizoda, turska serija, turska serija prljavi novac i ljubav, turska serija ljubav, Turske serije, turske serije online

Pogledajte i...